Horeca-afvoer en -reiniging

Horeca-afvoer en horecareiniging

Wij bieden een totaalpakket voor het duurzaam en biologisch ontvetten, ontgeuren en reinigen van uw horecaonderneming. De verschillende producten zijn uiteraard ook los van elkaar inzetbaar.

BioPop: de groene vetvreter die bestaat uit bacteriën en enzymen die oliën en vetten afbreken. De BioPop voorkomt verstoppingen, levert schoner afvalwater op en verlaagt de onderhoudskosten van uw systeem.

BioGel: de groene vet- en geurvreter die bestaat uit een vloeibare mix van bacteriën en enzymen die vet- en olieresten ín uw afvoersysteem afbreken. BioGel voorkomt verstoppingen en geuroverlast.

ARCS: zorgt voor een frequente dosering van sterk geconcentreerde Bio-Gel, zodat uw afvoersysteem continu voorzien blijft van vet- en geurvreters.

BioBlock: de groene geurvreter die geuroverlast in het urinoir aanpakt, voorkomt en het urinoir ontkalkt.

ECL: de groene vet- en geurvreter die aangekoekte vet- en olieresten moeiteloos afbreekt en ontgeurt. Door deze specifieke eigenschappen is het product zeer breed inzetbaar.

BFL: is een groene vetvreter die bestaat uit bacteriën, enzymen en reinigers. BFL is uitermate geschikt als vloer- of oppervlaktereiniger. Stroeve vloeren zijn het resultaat waardoor val- en glijpartijen tot het verleden behoren.