Verwijdering van nare geuren

uit riolering en toiletten

Pakt stank bij de bron aan

Last van stankoverlast uit het riool? Of van urinestank in het toilet of urinoir? De Groene Geurvreters lossen het op! Met deze 100% biologische oplossingen worden nare geuren niet alleen gemaskeerd, maar ook écht verwijderd.

De Groene Geurvreters

Stankoverlast uit het riool en bij toiletten en urinoirs is een veel voorkomend probleem. In de praktijk lukt het lang niet altijd om dit onder controle te krijgen. Met de Groene Geurvreters ANL en BioBlock is dit gelukkig verleden tijd.

Neem contact op

ANL – de groene oplossing voor H2S bestrijding

In afvalwater en rioolslib komen van nature bacteriën voor. Deze bacteriën breken vuil af, waardoor vluchtige vetzuren en sulfaat vrijkomen. Dit kan leiden tot de vorming van waterstofsulfide (H2S), een giftig gas met de geur van rotte eieren. Waterstofsulfide zorgt niet alleen voor nare geurtjes, maar tast ook beton en metaal in het riool aan. Anaerobic Neutralizing Liquid (ANL) is een 100% biologische oplossing, die de stank bij de bron aanpakt.

Deze Groene Geurvreter bestaat uit bacteriën, die vluchtige vetzuren afbreken en de sulfide verbindingen omzetten naar een onschuldige vorm van zwavel. Dit voorkomt de vorming van waterstofsulfide. Met als resultaat dat de bron van de geuroverlast verdwijnt.

Doordat de bacteriën zich vermenigvuldigen, doen zij hun werk ook op stroomafwaarts gelegen plekken in het riool. Het gebruik van ANL verlengt de levensduur van het rioolnetwerk, waardoor de onderhoudskosten aanzienlijk ingeperkt worden.

ANL is geschikt voor:

  • Rioleringen
  • Rioolgemalen
  • (Pers)containers
  • Afvalverwerking
  • Waterbassins
Over onze werkwijze

BioBlock – de biologische oplossing voor toilet en urinoir

BioBlock is een 100% biologisch toiletblokje en een milieuvriendelijke oplossing voor het reinigen, ontgeuren en ontstoppen van een toilet, urinoir en riool. Anders dan gangbare toiletblokjes bevat deze Groene Geurvreter enzymen, die stank veroorzakende proteïnen uit urine afbreken en de vorming van urinesteen in de leidingen tegengaan. Dit voorkomt verstoppingen.

BioBlock:

  • Reinigt en ontgeurt
  • Voorkomt kalk- en urinesteenafzetting
  • Bevat geen paradichloorbenzeen
  • Is toepasbaar in urinoir en toilet
  • Is verpakt in bussen van 40 blokjes

Geurneutralisatie en een beter milieu

Met onze Groene Geurvreters verwijdert u niet alleen hinderlijke geuren, maar draagt u ook bij aan schoner afvalwater en een beter milieu. De geurvreters zijn 100% biologisch en een mens- en milieuvriendelijke oplossing, die de stank bij de bron aanpakken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vragen over het ontvetten, ontgeuren en reinigen van afvalwater? Dan zoeken we graag samen met u naar een duurzame en biologische oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

CONTACT