Verwijdering van nare

geuren uit riolering

Pakt stank bij de bron aan

Last van stankoverlast uit het riool? De Groene Geurvreter lost het op! Met deze 100% biologische oplossing worden nare geuren niet alleen gemaskeerd, maar ook écht verwijderd.

De Groene Geurvreter

Stankoverlast uit het riool is een veel voorkomend probleem. In de praktijk lukt het lang niet altijd om dit onder controle te krijgen. Met de Groene Geurvreter ANL is dit gelukkig verleden tijd.

ANL – de groene oplossing voor H2S bestrijding

In afvalwater en rioolslib komen van nature bacteriën voor. Deze bacteriën breken vuil af, waardoor vluchtige vetzuren en sulfaat vrijkomen. Dit kan leiden tot de vorming van waterstofsulfide (H2S), een giftig gas met de geur van rotte eieren. Waterstofsulfide zorgt niet alleen voor nare geurtjes, maar tast ook beton en metaal in het riool aan. Anaerobic Neutralizing Liquid (ANL) is een 100% biologische oplossing, die de stank bij de bron aanpakt.

Deze Groene Geurvreter bestaat uit bacteriën, die vluchtige vetzuren afbreken en de sulfide verbindingen omzetten naar een onschuldige vorm van zwavel. Dit voorkomt de vorming van waterstofsulfide. Met als resultaat dat de bron van de geuroverlast verdwijnt.

Doordat de bacteriën zich vermenigvuldigen, doen zij hun werk ook op stroomafwaarts gelegen plekken in het riool. Het gebruik van ANL verlengt de levensduur van het rioolnetwerk, waardoor de onderhoudskosten aanzienlijk ingeperkt worden.

ANL is geschikt voor:

  • Rioleringen
  • Rioolgemalen
  • (Pers)containers
  • Afvalverwerking
  • Waterbassins

Geurneutralisatie en een beter milieu

Met onze Groene Geurvreter verwijdert u niet alleen hinderlijke geuren, maar draagt u ook bij aan schoner afvalwater en een beter milieu. De geurvreter is 100% biologisch en een mens- en milieuvriendelijke oplossing, die de stank bij de bron aanpakt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vragen over het ontvetten, ontgeuren en reinigen van afvalwater? Dan zoeken we graag samen met u naar een duurzame en biologische oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.