Rioolreiniging bij gemeenten,

bedrijven en horeca

De biologische manier van ontvetten, ontgeuren en reinigen van het riool

In rioolnetwerken, gemalen en afvoersystemen zijn verstoppingen, vervuiling en stankoverlast vervelende en veelvoorkomende problemen. Zo tast het giftige H2S gas bijvoorbeeld niet alleen het betonnen rioolstelsel aan, het is ook nog eens schadelijk voor de gezondheid van de mens. En zodra olie in het afvalwater terechtkomt, draagt dit bij aan verontreiniging van het milieu. Met onze manier van rioolreiniging pakken we problemen bij de bron aan, uiteraard op een groene en duurzame manier.

Riolering reinigen met groene oplossingen

Met onze biologische oplossingen worden verstoppingen in het riool en stankoverlast tegengaan en in de meeste gevallen zelfs voorkomen. De groene oplossingen voor rioolreiniging vullen elkaar perfect aan. Zo pakt de Groene Vetvreter vetophopingen in afvalwater aan, verwijdert de Groene Geurvreter hinderlijke geuren en lost de Groene Olievreter vervuilende minerale oliƫn op.

De Groene Vetvreter

De Groene Olievreter

De Groene Geurvreter

Rioolservice – een aanpak op maat

Ook de reiniging van uw rioolstelsel is maatwerk. We komen graag bij u langs om het vraagstuk in kaart te brengen, geven advies over de juiste behandeling en stellen een plan van aanpak op. Zo starten we altijd met een pilot bij vetafbraak. Alles voor een betere doorstroming en schoner afvalwater.

Door onze groene oplossingen in te zetten en de voorgang te blijven monitoren, pakken we huidige problemen aan en worden toekomstige problemen voorkomen. De maandelijkse inspectie zorgt zelfs dat de frequentie van traditionele reiniging daalt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vragen over het ontvetten, ontgeuren en reinigen van afvalwater? Dan zoeken we graag samen met u naar een duurzame en biologische oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.