Biologische en duurzame oplossingen

voor minerale oliën

Breekt minerale oliën af en voorkomt verontreiniging van het milieu

Last van minerale oliën in afvalwater? De Groene Olievreter lost het op! Dit is een 100% biologisch werkende oplossing voor de afbraak van olie-, benzine- en petroleumbestanddelen.

De Groene Olievreter

Vervuiling door minerale oliën in afvalwater is ongewenst. Toch komen olie- en benzineresten soms in afvalwater terecht. Olie- en benzineafscheiders kunnen bijvoorbeeld vervuild raken en overstromen, waardoor olieresten in het milieu terechtkomen. De Groene Olievreter voorkomt dit.

BioBas – de biologische en duurzame oplossing in afvalwaterbeheer

De Groene Olievreter is een milieuvriendelijke oplossing voor de afbraak van minerale oliën in het afvalwater. Het product bestaat uit een mix van bacteriën, die ervoor zorgen dat minerale oliën worden afgebroken. Dit gebeurt nog voordat ze het riool, de afvalwaterzuivering of het oppervlaktewater bereiken.

Zodra de bacteriën in contact komen met afvalwater begint de olieafbraak. Doordat ze zich vermenigvuldigen, ontstaat een constant vernieuwende laag van bacteriën. Zo komen ze ook op andere plekken in het systeem terecht en wordt het ontstaan van nieuwe probleemgebieden voorkomen.

De Groene Olievreter is geschikt voor:

  • Olie- en benzineafscheiders
  • Afvoer- en rioolnetwerken
  • Recirculatiewater toepassingen
  • Tankstations en parkeerterreinen
  • Garages en werkplaatsen
  • Carwashes

Schoner afvalwater en een beter milieu

De Groene Olievreter bestaat natuurlijke bacteriën. Met het gebruik van deze duurzame en biologische oplossing voorkomt u dat minerale oliën in het afvalwater terecht komen en draagt u bij aan een beter milieu. Wist u dat wij ook een Groene Vetvreter hebben?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vragen over het ontvetten, ontgeuren en reinigen van afvalwater? Dan zoeken we graag samen met u naar een duurzame en biologische oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.