Wat een nieuws!

Zoals u misschien al was opgevallen, is onze website compleet vernieuwd. Niet alleen de indeling en de inhoud van de website, maar ook ons logo is in een nieuw jasje gestoken. In dit nieuwsartikel zullen we dieper ingaan op deze nieuwe elementen. Daarbij is het vanaf nu mogelijk om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de beste oplossingen op het gebied van duurzaam biologisch afvalwaterbeheer. De eerste nieuwsbrief zal binnenkort verschijnen en we kunnen u verklappen, die is ontzettend interessant. Waarom? En hoe kunt u zich inschrijven? Dat leest u aan het einde van dit nieuwsartikel.

Een vernieuwde website

De website heeft van top tot teen een opfrisbeurt gekregen. Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat de website overzichtelijker is ingedeeld. Dit houdt in dat u minder handelingen hoeft te verrichten om de informatie te vinden die u zocht. Zo kunt u zich gemakkelijk laten informeren over onze oplossingen en werkwijze. Bovendien kunt u de ervaringen van onze opdrachtgevers inzien onder het kopje “over ons”. Als u ernaast op “nieuws” klikt, kunt u verschillende nieuwsartikelen lezen omtrent duurzaam biologisch afvalwaterbeheer. Vergeet ook zeker niet om contact met ons op te nemen bij vragen. Wij helpen u graag bij het vinden en uitvoeren van de juiste oplossing voor uw uitdaging op het gebied van ontvetten, ontgeuren en reinigen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Waarom u dat zou doen? Zo bent u als allereerst op de hoogte van de verbazingwekkende resultaten van een wetenschappelijk onderzoek naar het gebruik van de vetvreter. In de nieuwsbrieven die – met enige regelmaat – zullen volgen, wordt u up-to-date gehouden van de meeste recente ontwikkelingen en toepassingen van de groene ‘vrienden’ van Macero: de biologisch werkende vet-, olie- en geurvreters. U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief onder het kopje “nieuws”. Een echte aanrader kunnen we u vertellen!